[PAGINA PRINCIPAL] [QUI SOM] [JOIERIA] [ESCULTURES] [CATALEG Y VENTAS] [CONTACTA]GALERIA DE FOTOGRAFIES DE CRISTALPLATINOLa meva experiència data de l'any 1980 on treballem en un taller al carrer Villar a Barcelona, el meu marit i jo, la meva tasca en aquell taller consistia en marques i matisats per aparells químics per a laboratoris, com provetes matrassos difusores etc.Treballs que alternava amb modelats en calent amb bufador i el meu marit s'ocupava d'ensenyar l'ofici amb aquesta tècnica, aleshores realitzàvem agafadors i complements decoratius per a jocs de tocador per bari empreses com eurodisa de Saragossa. També em ocupava de preparar espelmes escales màstils per vaixells.Que anaven introduïts en ampolles, el meu marit i jo vam ser els primers a Espanya a fabricar-los. Després passi a formar part juntament amb el meu marit a l'empresa GLASS & GOLD la qual es dedicava a realitzar escultures i tot tipus d'objectes decoratius per a botigues de regal , floristeries i com a client destacat el tall anglès. Vam tenir una segona empresa anomenada VIDRIOLINEA SL en aquesta empresa també vaig aprendre el tall del vidre al diamant dedicant bàsicament a l'objecte de regal. Encara hi va haver una tercera empresa anomenada GLASSBYFIRE en la qual em vaig especialitzar en tot tipus de flors, en l'actualitat som una empresa familiar que ens dediquem a fer fires d'artesania per tota Espanya.

PEDRO JUAN FERNANDEZ DISSENYADOR I ESCULTOR DE LA ENPRESA CRISTALPLATINO EN PROCÉS DE FABRICACIÓ DE GRUP DE DOFINS SOBRE ONADES

El meu primer contacte amb el vidre data de l'any 1988 a l'empresa Glass & Gold, d'artesania en vidre, en la qual es produïen figures en sèries de 300 unitats com a màxim, destinades a botigues de regal, en la qual jo vaig adquirir experiència en el modelat del vidre en calent i en el gravat al raig de sorra. El 1991 vam decidir muntar una empresa familiar anomenada vidriolinia, en la qual acabi de perfeccionar la meva tècnica, l'emmotllament en calent i em inicieu en la tècnica del bufat del vidre, realitzant figures com Violeter, vaixells dins d'ampolles, gerros, perfumera, flors, etc etc. Transcorreguts uns anys comença a entrar producte de baix preu, i mecanitzat, i moltes empreses del sector inclosa la nostra, hem d'adaptar a la nova situació de mercat. Durant uns anys col laborem amb empreses del sector, realitzant per encàrrec objectes i peces de tot tipus. I ja el 1997 es forma l'empresa cristalplatino en la qual només realitzem dissenys exclusius nostres i incorporem la joieria en vidre a la qual hem creat i dissenyat i hem donat un nou concepte a la joieria en vidre, a dia d'avui continuem treballant amb la nostra marca, la majoria de la producció realitzada es ven en fires d'artesania de prestigi nacional.

DIANA FERNANDEZ SOPLETISTA DE CRISTALPLATINO REALITZANT UNES GRULLAS EN VIDRE DE BOROSILICAT MOLDEJAT EN CALENT
PEDRO JUAN FERNANDEZ FENT UNA DEMOSTRACIÓ D'OFICI A LA FIRA DE ARTESANIA DE GETXO

IVAN FERNANDEZ EN EL PROCÉS DE FABRICACIÓ D'UN PERFUMER EN VIDRE DE BOROSILICAT CONTURAX

MARICARMEN ROIG AL STAND MONTAT EN LA FIRA D'ARTESANIA DE AVILA

EL NOSTRE STAND A LA FIRA DE ARTESANIA DE CUENCA

L'EQUIP D'ARTESANS DE CRISTALPLATINO

PUJAR

WEBMASTER-IVAN FERNANDEZ

© Copyright - cristalplatino - 2009